Colloidaal Zilver, Goud En Platina

Gepubliceerd mei 28, 23
7 min read

Colloïdaal Zilver - 1 Liter

Het goud op zich heeft geen bacteriedodende/antibiotische werking, maar het heeft volgens diverse publicaties wel effect op lichamelijke aandoeningen en het heeft eveneens volgens deze bronnen een emotioneel herstellend en harmoniserende werking. Het goudwater werkt tot in de kern van de materie, de cellen en bouwstoffen van het lichaam, alsmede op het etherische lichaam van de mens, dit is de eerste energielaag direct om het fysieke lichaam.

Tevens biedt goudwater bescherming tegen alle straling die een negatief effect op onze gezondheid kunnen hebben, zoals onder andere straling van zendmasten, aardstralen, enzovoort, enzovoort. Uit recente Nederlandse academisch-medische onderzoeken (Universiteit van Twente i. s.m. AMC Amsterdam, Erasmus Medisch Centrum Rotterdam en RIVM) blijkt onder meer, dat goud zich met behulp van nanotechnologie kan hechten aan tumorcellen bij kankerpatiënten, waardoor effectieve behandeling mogelijk is door middel van verhitting door infrarood straling.

De Amerikaanse arts Farber is een wetenschappelijk onderzoeker. Door de ziekte van lyme die hem bijna fataal werd, kwam hij op het spoor van colloïdaal zilver. De behandeling met de reguliere antibiotica leverde hem candida schimmelinfectie op. Door zichzelf te behandelen met colloïdaal zilver heeft hij zich van de ziekte van Lyme en Candida-infectie kunnen genezen.

Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijke Remedie Voor Weerstand En Vitaliteit

Niet tegelijk met andere medicijnen innemen, Antibioticum tegen virussen, bacteriën parasieten, schimmels en andere uitwassen, Heeft een sterk positief effect op allerlei ontstekingen ook uitwendig, Het is een natuurlijk middel, Is vele jaren door de medische wereld gebruikt onder andere begin 1900, maar was toen te duur, Is succesvol gebleken mij meer dan 650 aandoeningen, Kan veel aandoeningen voorkomen en het immuunsysteem versterken, Indien men geen zuiver water of zouten toevoegt tijdens het aanmaken van het colloïdaal zilver dan kan het zijn dat men na verloop van tijd een blauwe huid krijgt - Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijke Remedie voor Weerstand en Vitaliteit.

Colloïdaal Zilver: Veiligheid, Bijwerkingen En DoseringColloïdaal Zilver: Het Geheim Van Oude Beschavingen

Eigenschappen die aan platina worden toegeschreven zijn o. a. regeneratie van weefsel. Brengt vrouwelijke eigenschappen in balans. Versterkt het geheugen. nano zilver. Wordt gebruikt om de mentale energie te verhogen, de concentratie te verbeteren, de mentale scherpzinnigheid te verbeteren, het vermogen tot creativiteit te verbeteren. Het middel zou het mogelijk maken om helder te dromen en het geheugen te verbeteren.

Indium is een natuurlijk (zacht) zilverachtig super metaal (sporenelement) en het zeldzaamste mineraal in de wereld en is noodzakelijk voor een optimale gezondheid. Het is niet aanwezig in onze voedselketen omdat het een gedolven stof is en alleen beschikbaar in colloïdale vorm die niet in de natuur bestaat. Colloïdaal Zilver: Het Antibacteriële Alternatief. Indium is gebruikt door meer dan 1000 vrijwilligers in studies van de patenteigenaar van “Indium, Ease” (zie ).

Colloïdaal Zilver: Een Belangrijk Onderdeel Van Holistische Geneeskunde

Colloïdale Supplementen KopenDe Wetenschap Achter Colloïdaal Zilver: Hoe Werkt Het?

Vermoeidheid, slapeloosheid, en diverse minerale deficiëntiegerelateerde aanhoudende pijn als fibromyalgie en artritis. Het is gebleken een volkomen veilig product te zijn bij minimale inname. Colloïdale middelen slaan niet op in het lichaam, maar worden beter en volledig opgenomen door het lichaam. Dr. Henry Schroeder van de Darmouth, Medical School heeft, naar aanleiding van de wetenschappelijke studies, vermeld dat Indium een ondersteuning kan geven op/bij: 142 % totale verbeterde minerale absorptie in de klieren verhoogde opname van het chroom niveau met 333 % verhogen van niveaus als mangaan met 94 % zink met 97 % koper met 61 % en creatine tot 500 % suikerstofwisseling (diabetes) verbeterde opname van elementaire voedingsstoffen uit voeding en minerale supplementen, dus kan men veel minder vitamine/mineralen preparaten gebruiken.(ongeveer 50%) verbetering van bloedcirculatie (beter gelaatskleur) en viscositeit en vermindering van afzetting van cholesterol in de bloedvaten verbetering van hemoglobinegehalte (IJzerhoudende kleurstof in de rode bloedcellen - Collodiaal zilver natuurlijke antibiotica.

a. overgangsklachten als o. a. opvliegers) helderder van geest betere concentratie en vrolijker gezichtsvermogen, oren, smaak en reukorganen vermindering ouderdomsvlekken krimpen van poriën en rimpels verminderen bij verouderde huid ook vermindert het roodheid/irritatie van de huid verandering van lichaamshouding (men staat rechterop) liften van oogleden Transformatie van angst- naar liefde Innerlijke ziekte- naar innerlijke geluk ongeluk- naar geluk depressiviteit- naar levensvreugde stress- naar ontspanning negatieve houding- naar positieve houding kwaadaardigheid- naar naastenliefde pijn- naar evenwicht Vraag je niet af waar het middel overal werkzaam op is, het is werkzaam vanaf het begin van het alfabet tot het eind van het alfabet.

Bestaat 0,99. 9% uit puur goud, zilver, platina en indium is een volledig natuurlijk voedingssupplement van mineralen er zijn nog nooit negatieve bijwerkingen gemeld geeft geen problemen met andere medicatie kan aan iedere drinkbare vloeistof toegevoegd worden om in te nemen gemaakt met het meest zuivere water het is niet nodig het product te koelen maar wel donker bewaren, Ook geschikt voor extern gebruik: breng het middel direct aan op schaaf of snijwonden.

Colloïdaal Zilver, Zilverwater, Nano Zilver

Colloïdaal Zilver - 1 LiterColloidaal Zilver En Goud


Als u ziek bent dient u altijd een arts te raadplegen..

Colloidaal ProductenColloïdaal Zilver En Goud

Het is het 74ste element in de lijst van meest voorkomende elementen op aarde en het metaal van de Zon (zonnekracht). Voor velen heeft goud een magische betekenis en het werd door de eeuwen heen gebruikt voor velerlei toepassingen. De laatste jaren groeit echter vooral in Amerika de belangstelling voor de werking van goud.

Goud komt als sporenelement voor in de bouwstenen van het menselijk lichaam, vooral in de hersenen. Het is een metaal wat het lichaam nodig heeft. Colloïdaal goud is puur goud, zwevend in gedestilleerd water. Het goud is in ionische vorm en wordt gemeten in microns (= een miljoenste van een meter in diameter gemeten).

Colloidaal Zilver En Goud

Colloïdaal goud is niet zo eenvoudig te maken als bijvoorbeeld colloïdaal zilver. Bij het maken van goud heb je zeer hoge spanning nodig van boven de 30. 000 volt en gedestilleerd water. Hierna schiet je onder hoge spanning de gouddeeltjes los. Een boeiend schouwspel. Het nu verkregen colloïdaal goud (mineraal supplement) is smaak en reukloos en heeft een licht paars violette kleur.

Goud is echter een kostbaar edelmetaal. De productie van colloïdaal goud is hierdoor in Nederland, ondanks de grote vraag ernaar, helaas zeer beperkt. Let op: Colloidaal Goud zit in speciale Viosol glas flesjes. Er is tevens 5% zilver in verwerkt om het steriel te houden. Colloidaal Zilver bevat tevens 2% Colloidaal Goud.

Ook in de bijbel wordt de werking van goud aangehaald. Zo wordt beschreven dat Mozes van de berg met zijn tien geboden kwam en tot zijn grote schrik zag dat het volk zijn sieraden genomen had. Het had voor zichzelf een God in de vorm van een “gouden kalf” gemaakt.

Colloïdaal Zilver: Wat Iedereen Moet Weten Over Dit Natuurlijke Middel

De toorn van Mozes ontstak, hij wierp de tafelen van zich af. Hij nam het gouden kalf dat het volk had gemaakt, verbrandde het in vuur en vermaalde het totdat het klein werd en strooide het op het water en deed het de kinderen van Israël drinken. Dit is het eerste recept dat in de geschiedenis van de mens gegeven is, colloïdaal goud.

Ondernemer Steven de Koenigswarter – Amerikaan van geboorte – begon zo’n tien jaar geleden The Health Factory. Dit bedrijfje, gevestigd in Heemstede, brengt een trits aan ‘nano’-mineralen als gezondheidsproduct in omloop. The Health Factory is producent/groothandel en verkoopt zijn producten via tientallen verkooppunten in Nederland (Colloïdaal Produkten - De zuiverste). Op de website van het bedrijf worden mensen opgeroepen wederverkopers van de productlijn te worden.

De schadelijkheid van dit soort mineralenmiddeltjes is ook onduidelijk - Colloïdaal Goud en Zilver, Oude Remedies. Niet gebruiken, is het advies dat artsen gaven in een recente uitzending van het consumentenprogramma Radar. Desondanks is er veel interesse in colloïdaal zilver, een artikel hierover uit 2004 is een van de meeste gelezen stukken op deze website, al jaren.

De Helende Kracht Van Colloïdaal Zilver: Van Top Tot Teen

Tijdens de daaropvolgende zitting van de RCC twee jaar geleden overlegde de nano-mineralenproducent ter onderbouwing van de gewraakte claim een Japans patent uit 2005 (!). In het patent staat weliswaar hoe zilverspray te maken is maar over een effectiviteitsstudie wordt niet gerept. De commissie was dan ook niet onder indruk en oordeelde op basis van de richtlijnen van haar wettelijke raadgever/controleur KOAG/KAG (Keuringsraad Openlijke Aanprijzing Geneesmiddelen (KOAG) en Keuringsraad Aanprijzing Gezondheidsproducten (KAG)) dat de claim verboden is (Colloïdaal Zilver: De Rol in Alternatieve en Complementaire).

Reclames voor geneesmiddelen zijn niet toegestaan en dus mag De Koenigswarter zo’n aanprijzing niet meer gebruiken. The Health Factory heeft de claim inmiddels verwijderd van zijn Facebook-pagina. Op de website Nanomineralen. nl van Steven de Koenigswarter is de claim echter nog steeds terug te vinden, een verwijzing naar de RCC-uitspraak ontbreekt.


zilverwater

De zakenman verbeterde naar eigen zeggen de bereidingswijze van CZ aanzienlijk, creatief als hij is. ‘En zulks na veel research.‘ Hoe hij dat deed? Welnu, Steven produceert zijn colloïdaal zilver in het pikkedonker en verpakte het in tamelijk kostbaar violetkleurig glas om het tegen oxidatie te beschermen, legt hij op zijn website uit.

Navigation

Home

Latest Posts

Veel Goede Redenen Voor Fruit Op De Werkvloer

Published Aug 26, 23
6 min read