Manueel Therapie

Gepubliceerd mei 04, 23
6 min read

Het Evalueren Van De Resultaten Na Behandeling Met Fysiotherapie

Fysiotherapeut VianenWanneer Moet Je Overwegen Om Naar Een Fysiotherapeut Te Gaan?

Doormiddel IASTM wat een bindweefseltechniek is kan uw gewricht vaak beter en soepeler bewegen. Ook kan deze techniek door onze fysiotherapeuten goed worden ingezet bij littekenweefsel. Ook in Tiel werken we met het zorgplan rugpijn. Rugpijn is een klacht waarvoor de meeste mensen naar de fysiotherapeut gaan, ook in Tiel.

Samen met meer dan 100 andere praktijken is het zorgplan rugpijn ontwikkeld, voor effectieve behandeling van uw rugklachten. Uw fysio kan u hier meer over vertellen. Onze fysio’s weten hoe ze met deze klachten om moeten gaan. Bij vragen over deze delen van het lichaam of andere delen van het lichaam kunt u altijd contact opnemen met onze fysio.

Manuele Therapie Voor En Door Oefentherapeuten

Maar ook bij peesontstekingen weten wij, wat er wel en juist niet moet gebeuren. Wij zijn een plus praktijk en hebben de beste contracten met alle zorgverzekeraars - fysiotherapeut Dodewaard. Of u in aanmerking komt voor een vergoeding hangt wel af van uw pakket. Wij kunnen u hier meer over vertellen. Vraag hen naar de mogelijkheden.

Heeft u nu wel, of niet, een chronische indicatie en wat houdt dit precies in? Voor deze vragen en wat meer zekerheid kunt u onze pagina over chronische indicaties raadplegen over uw vergoeding. Nee, er is geen verwijsbriefje nodig (fysiotherapeut Meteren). Als u goed bent verzekerd kost het u verder niks extra.

Manueel Therapie

Uiteraard werken wij met mondkapje en volgen wij de richtlijnen.

Alpha Fysiotherapie beschikt over vestigingen in de regio’s Utrecht en Rivierenland. fysiotherapeut Zaltbommel.

Fysiotherapie

Training in Ochten Sinds kort beschikken we ook over een diëtist en daarnaast hebben we een prachtige sport accommodatie om goed te laten te zweten. Ja, we beschikken over meerdere ruimtes waar u kunt fitnessen e (oefentherapie). o sporten onder begeleiding. We hebben hier zeer moderne apparatuur en streven erna om u zo goed mogelijk te begeleiden.

We bieden bij de fitness groepslessen aan, zoals pilates. U hoeft hiervoor geen patiënt bij ons te zijn. U kunt bij ons op iedere dag terecht ook 's avonds en op zaterdag (fysiotherapeut Zaltbommel). Wanneer u op zoek bent naar een fysio in Ochten die u kan helpen met spier pees of gewrichts- klachten dan zit u bij ons meer dan goed. manueel therapie.

Fysiotherapeut Dodewaard

Zo kunnen wij u goed helpen met revalidatie na of voor een operatie, te denken valt aan een voorste kruisband of een cuff repair van de schouder. Wij kunnen veel voor u betekenen wanneer u last heeft van uw spier, pees of gewrichten (manueel therapie). Daarnaast beschikken wij over fysiotherapeuten die zich hebben toegelegd op echografie, shockwave of zich hebben gespecialiseerd in sport of handen.

FysiotherapieManueel Therapie

Ook combineren we dit met shockwave zodat we gerichter kunnen behandelen. Wij hebben de laatste jaren veel en vaak met een deel van de fysiotherapeuten cursussen gevolgd op het gebied van peesproblemen. Een pees laat zich niet makkelijk herstellen en doet soms ook nooit meer. Wel kunnen we de pijn van een pees sterk verminderen en in sommige gevallen kan de pees ook compleet genezen.

Vergoeding Fysiotherapie Volwassene

Ook de tijd die u er in moet stoppen is vaak rovend. Maar met de juiste behandeling en advies is dit goed te doen en merken wij dat we resultaat op resultaat stapelen. Ook u helpen wij graag met uw peesproblemen. Wij zijn fan van dry needling. Wij weten dat er ook genoeg mensen zijn die er niet bij zweren, maar in de loop der jaren hebben we gemerkt dat we hier prachtige resultaten mee behalen en dit willen wij u niet onthouden.

Ook kunt u het idee van naalden niet prettig vinden, is dit niet het geval dat raden wij u zeker een keer aan dry needling te proberen. Sinds kort beschikken we ook over een diëtist en daarnaast hebben we een prachtige sport accommodatie om goed te laten te zweten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u last en komt u niet verder dan helpen wij u graag op onze mooie locatie in.

Wat Is Fysiotherapie En Hoe Kan Het Je Helpen?

FysiotherapieDe Rol Van Een Fysiotherapeut Bij Het Behandelen Van Chronische Ziekten En Blessures.

In Ochten zit het regiokantoor voor de Betuwe. Anouk en Judith runnen hier de backoffice. Voor bijna alle vragen kunt bij deze twee toppers terecht. Nee, u hoeft niet eerst langs de huisarts. Ja, u kunt ook bij ons komen sporten als u geen klachten heeft. Wij hebben contracten met iedereen..

Zeker, ook als u uit Kesteren, Opheusden of Echteld komt bent u meer dan welkom! .

Fysiotherapie: Wanneer Welke Therapeut?

Bij ons kunt u met nagenoeg alle klachten terecht. Onder het kopje diensten kunt u alle therapie vormen vinden die we geven. Wij ondersteunen bij het verhelpen van klachten. Helpen bij chronische aandoeningen, sportblessures en bij revalidatie na bijvoorbeeld een schouder, knie– of heupoperatie. Bij Alpha fitness kunt u met of zonder begeleiding komen trainen op basis van een abonnement.U krijgt bij ons een intake en er is ruimte genoeg. Ook zonder klachten bent u van harte welkom. Bij ons heeft u zelf de keuze. Maar in ieder geval laten we u niet zelf aanmodderen. Heeft een aandoening dan bestaat er ook de mogelijkheid tot medische fitness onder begeleiding van een fysio of oefentherapeut.

Fysiotherapie, Manuele Therapie, Cesartherapie

Fysiotherapie En Cesar OefentherapieFysiotherapie

We helpen bij het voorkomen, of verminderen van lichamelijke klachten en zorgen voor optimaal bewegen, en geven daarnaast adviezen. De praktijk is snel gegroeid en heeft niet alleen klanten vanuit Beesd maar ook uit omliggende dorpen. Zoals; Rumpt, Enspijk, Deil, Rhenoy, Leerdam, Haaften en Geldermalsen. fysiotherapie Beesd Bij de eerste afspraak willen wij precies weten wat uw klachten zijn.

Als duidelijk is dat wij kunnen helpen, gaat u samen met ons op zoek naar de oorzaak van de klachten. Hij wil ook weten wat uw persoonlijke doelen zijn. fysiotherapeut Dodewaard. Wat hoopt u bijvoorbeeld met de behandeling te bereiken? Ook met heel gerichte vragen zoals ‘help mij met afvallen’ in combinatie met een diëtist, of ‘ik wil voor de vierdaagse gaan trainen’ kan men bij ons terecht voor advies en begeleiding.

Oefentherapie

We werken hierin samen met dieetplaneet. De gecombineerde leefstijlinterventie richt op afvallen en het aanleren van een gezonde leefstijl. Dit doen wij door, beter eten, meer bewegen en veranderen van gedrag en patronen doorbreken. Alpha gaat deze dienst aanbieden in combinatie met onze diëtist, fysiotherapeut, oefentherapeut en leefstijlcoach. Zij doen dat individueel of in teamverband.

In Beesd is onze gastvrouw, Mienke van Alphen - fysiotherapeut Dodewaard. Zij bemand al jaren de balie en beantwoord graag al uw vragen. Nee, u heeft geen verwijsbriefje nodig 0345-681645 Voorstraat 34 Ja, u kunt bij ons revalideren Ja, ook dit bieden wij .

Navigation

Home

Latest Posts

Veel Goede Redenen Voor Fruit Op De Werkvloer

Published Aug 26, 23
6 min read