White Strips online webwinkel

Published Jan 17, 21
6 min read

Crest Whitestrips Beste kwaliteit via de webshop kopenDeze variant wordt het meest gekocht - tandenbleek strips. De Crest 3D Professional Effects is de beste kuur die beschikbaar is. De strips zijn ook wat langer waardoor er meerdere tanden tegelijk worden gebleekt. De hele kuur van deze variant duurt 7 dagen, waarvan de strips dagelijks 2 uur aan je tanden moeten blijven hechten.

De Supreme is de sterkste variant uit de reeks Crest Whitestrips. Deze versie wordt ook wel de professionele bleekkit genoemd. Het resultaat van deze kuur kan wel zeker tussen 12 en 18 maanden worden behouden. Perfect voor tanden die gevoelig zijn voor het bleken, Gentle Routine is de lichtste variant uit de reeks Crest Whitestrips.

Crest Whitening Strips online webshops, Beste DealWhitening Strips Beste koop online

Met deze variant heb je slechts 1 behandeling nodig dat voor 3 maanden merkbaar blijft. Om je tanden 6 maanden wit te houden dien je een hele kuur te doen van 2 behandelingen. Eén behandeling duurt een uur. Deze kuur is bedoeld voor het bijhouden van een witte glimlach. De Stain Shield Whitestrips verwijderd vlekken op je tanden die zijn ontstaan door bijv.

Maak eerst je tanden vrij van vuil en speeksel. Zorg ervoor dat je droge handen hebt. Open het zakje en haal de strip tevoorschijn. Breng de strip met de gel-zijde aan op jouw tanden met behulp van een spiegel. Sluit de strip aan op je tandvlees en druk zachtjes zodat de strip goed blijft zitten.

Crest Whitestrips Supreme Professional online kopen, Beste Deal

Doe dit ook met de andere strip. Je kunt al je dagelijkse bezigheden blijven doen met de strips in. Draag de whitestrips gedurende de aangegeven tijd. Verwijder vervolgens de strips, spoel je mond met water en zie jouw tanden dag na dag witter worden. Met Crest Whitestrips zul je waarschijnlijk resultaat boeken, maar er is kans dat je tanden pijn gaan doen en/of dat ze gevoelig worden.

Mensen die van zichzelf al gevoelige tanden hebben zullen uiteraard ook eerder gevoeligheid ondervinden van zo’n bleekbehandeling. Meestal trekt de gevoeligheid na een paar uur tot dagen weer weg. Allereerst is het afhankelijk van je levensstijl. Als je b. v. veel rookt, koffie of thee drinkt dan zullen de tanden sneller verkleuren.

(Wordt verstuurd per briefpost) Crest Whitestrips Een product van Procter&Gamble. Crest en OralB zijn toonaangevende organistaties die samenwerken en globaal opereren op het gebied van mondverzorgingproducten. (www. crest.com). Crest is, evenals OralB een product van Procter&Gamble(www. pg.com). Crest Whitestrips is het meest besproken en best beoordeelde tanden-bleekproduct in de wereld.

Veel informatie en positieve reacties te vinden o. a. via Google en Youtube. Meest aanbevolen tanden-bleekproduct door Canadese en Amerikaans tandartsen door de meest veilige werking, Gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit Al 10 jaar winnaar van talloze prijzen en onderscheidingen op gebied van schoonheid. Aanbevolen door top magazines als: Allure, Vogue, Elle, Cosmopolitan en Oprah.

Tandenbleek Strips online, De beste kwaliteit

Whitening Strips Beste koop onlineTandenbleek Strips online bestellen, De beste kwaliteit
White Strips online, Beste DealWhitening Strips De beste kwaliteit online kopen

De levertijd voor bestellingen binnen Nederland bedraagt gemiddeld 1 tot 2 werkdagen Bestellingen worden bezorgd door PostNL - oral b whitening strips. Binnen 14 dagen na het ontvangen van het product - oral b whitening strips. Geld teruggave alleen wanneer het product ongeopend en onbeschadigd retour is ontvangen. Bij retouren ontvangt u de aanschafwaarde of de resterende waarde terug.

19 mei 2018 • leestijd 3 minuten • 11 keer bekekenWil jij ook de perfecte Hollywood smile? Via internet kun je verschillende bleekstrips voor je tanden bestellen. Witte tanden krijg je er zeker van, maar het is niet zonder gevaar. En mag dit eigenlijk wel in Nederland verkocht worden? Sinds 2012 is er een nieuwe regelgeving voor het bleken van je tanden.

Tandartsen mogen niet hoger gaan dan 6 procent. Via Nederlandse webshops zijn de zogeheten Crest Whitestrips te koop, die een veel hoger percentage waterstofperoxide bevatten dan is toegestaan. Namelijk 6 tot 14 procent waterstofperoxide. Deze webshops halen de tandbleekmiddelen uit het buitenland en verkopen ze hier door. Volgens tandheelkundige Nils van Calcar van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, kan gebruik van deze producten leiden tot schade aan tanden en tandvlees.

Daarnaast kunnen hoge percentages chemische brandwonden veroorzaken op je tandvlees. En dat is blaarvorming, het afsterven van het toplaagje van het tandvlees. Het tandvlees herstelt zich wel weer, maar de pijn aan het tandvlees kan zo’n een tot twee weken aanhouden. En de gevoeligheid van de tanden kan nog wel langer duren, in het extreemste geval kan het zelfs permanent zijn.

Oral B Whitening Strips De beste kwaliteit online kopen

Komt het bijvoorbeeld door het roken van shag? Dan kun je als tandarts poetsinstructie geven. Je moet echt de oorzaak weten, een goede diagnose stellen en dan vervolgens een behandelplan maken. Dat is voorlopig voorbehouden aan tandartsen. Geen geld voor zo’n dure behandeling? Volgens Van Calcar kun je het best je tanden laten ‘uitdrogen’.

Crest Whitestrips Supreme Professional Beste Deal online bestellenOral B Whitening Strips Beste Deal online webwinkel

Je tanden zullen geheid een tijdje witter zijn. Uit onderzoek van Kassa blijkt dat de tandbleekproducten van Crest bij meerdere online winkels te koop zijn waaronder Bol. com, Fruugo. nl en Whitestrips-shop. nl. Bol. com en Fruugo. nl hebben na contact met Kassa de verkoop direct gestaakt. Whitestrips-shop. nl geeft aan op de hoogte te zijn van de regelgeving, maar deze niet te schenden omdat hun hoofdvestiging in Amerika zit en ze dus met Amerikaanse wetgeving te maken hebben.

Lees hier de reacties van alle webwinkels . Woordvoerder Benno Bruggink van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) vindt dit argument onzin - crest whitestrips. Iedere webshop die aanbiedt te leveren aan een afnemer in de EU valt onder de EU wetgeving. Bruggink geeft aan dat het erover heen gaan van het toegestane percentage waterstofperoxide een overtreding van de warenwet is, wat een boete van 525 euro inhoudt.

Het zijn verschillende distributiekanalen, maar de wettelijke eisen en verplichtingen zijn hetzelfde. De NVWA erkent dus de overtredingen, maar onderzoekt alleen specifieke meldingen. De toezichthouder gaat niet op zoek naar overtreders van de wet omdat zij daar de mankracht niet voor hebben en dit ook niet hun beleid is. Een klacht indienen bij de NVWA over een bepaald product kan ..

Crest Whitening Strips online bestellen, Beste koop

Omdat er op internet zoveel te vinden is over de Crest Whitestrips, besloot ik mijn ervaring met jullie te delen door er een review over te schrijven. Crest Whitestrips bestaan in verschillende hoeveelheden, samenstellingen en soorten. Je kunt ze per hele of halve kuur kopen, sommige moet je 5 minuten in je mond houden, andere een half uur of een uur, ze zijn niet allemaal even sterk, enz. white strips.

Ze bevatten een laagje gel dat ervoor zorgt dat je tanden worden gebleekt. Het in de Crest White Strips is . Dit is een gekend bleekmiddel, en wordt in meerdere tandbleekproducten gebruikt. Alleen tandartsen mogen sindsdien nog behandelingen met een hoger percentage waterstofperoxide uitvoeren, en dan maximaal 6%. Nou, waterstofperoxide is naast blekend en ontsmettend, ook .

Dat betekent dat er in feite komen, waardoor kleurstoffen makkelijk in je tandbeen kunnen doordringen. Als waterstofperoxide in je tandbeen doordringt of in contact komt met je tandvlees, kan dit veroorzaken. De basisversie en de strips voor gevoelige tanden bevatten 6%. Alle andere varianten met een medium of hoge hoeveelheid waterstofperoxide, bevatten .

Navigation

Home

Latest Posts

Beste Magnesium Poeder

Published May 13, 21
6 min read

Een Omega-3 Visolie

Published May 09, 21
6 min read

Pcr-test Nodig Voor Reizigers; Waar Te Halen?

Published May 07, 21
7 min read