Werkfruit Als Krachtvoer Op De Werkvloer!

Gepubliceerd dec. 08, 22
6 min read

Fruitmand Bezorgen En Fruit Bestellen

Wilt u proeven hoe heerlijk ons fruit smaakt? Wij schillen graag een appeltje met u! Ter kennismaking nemen wij een heerlijke tas fruit mee en bespreken wij met u de mogelijkheden. Werkfruit leidt tot een hogere arbeidstevredenheid en hogere arbeidsproductiviteit. De werksfeer verbetert en dat alles leidt tot een lager ziekteverzuim.

Uw bedrijf heeft dan ook alleen maar voordelen van fruit op het werk! Wanneer een onderneming vers fruit en snackgroenten aanbiedt heeft dit een positieve invloed op de werksfeer en arbeidsproductiviteit. Medewerkers die veel fruit eten zijn fitter, hebben meer energie en zijn productiever. Ze functioneren met meer plezier en het verhoogt hun motivatie.

Fruit Op Je Werk Review Brabant

Daarbij zien medewerkers het als een attent extraatje van de werkgever. Medewerkers die dagelijks een aantal stuks fruit eten hebben een hogere weerstand. Ze zijn daardoor minder vatbaar voor ziektes. Ook blijven ze minder vaak ziek thuis. En bij ziekte herstellen zij sneller. Lager ziekteverzuim leidt tot minder ongewenst verloop. fruit op je werk prijs Brabant.

Vers Fruit Op Je Werk BrabantVers Fruit Op Het Werk Brabant

Een algehele verbetering van het arbeidsklimaat! Om de honger te stillen en energiedip te overwinnen ga je snoepen. Fruit is perfect om zonder schuldgevoel van te snoepen. Het is een heel geschikt gezond tussendoortje. fruit op je werk prijzen Amsterdam. Bedrijfsfruit, fruit op werk. Rond elf uur ’s morgens en om drie uur ’s middags krijgen veel mensen een energiedip.

Fruit Voor Op Het Werk Brabant

Snoepen is lekker. Maar niet altijd goed voor tanden en gewicht. Het kan ook gezonder. Snoep en snack gezond, eet dagelijks veel fruit op je werk. Met Werkfruit kom je ook makkelijker aan je 2x2. 2x2 staat voor ‘Elke dag 2 ons groenten en 2 keer fruit’. Deze hoeveelheid is minimaal nodig om fit en gezond te blijven en stimuleert een gezonde levensstijl.

Fruit Op Je Werk KostenFruit Op Je Werk Review

Het is veel leuker, gezelliger en gezonder om samen met je collega’s van fruit te snoepen. In groenten en fruit zitten vezels, vitaminen en mineralen. Deze voedingstoffen zorgen ervoor dat je energie op peil blijft. Vitamine C in groenten en fruit zorgen ervoor dat je meer ijzer uit voedsel kan opnemen.

Fruit Op Het Werk Bezorgen

Als je iedere dag fruit eet ben je fitter en gezonder en je kan dus plezieriger werken. Door genoeg en wisselend fruit te eten wordt je ook minder snel ziek! Werkfruit zorgt voor meer fun op de werkvloer. Samen met collega’s fruit eten en ondertussen gezellig met elkaar praten. Een gezonde, verfrissende break die de werksfeer positief beïnvloedt.

Bovendien geeft je baas ermee aan dat gezondheid hoog in het vaandel staat in het bedrijf. Fruit als een gift van de baas en werknemers zien Werkfruit veelal als een blijk van waardering. vers fruit op je werk Amsterdam. Uw personeel voelt zich fitter en gezonder met fruit van Kemkers Groente & Fruit! Wilt u meer informatie over werkfruit? Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0592-347029.

Bedrijfsfruit, Fruit Op Werk

Enkele reacties: “Dat kopen ze zelf maar!” “Kost dat geld? Dan doen we het niet. Personeel kost al genoeg geld!” “Onze medewerkers eten nauwelijks fruit!” Vind je dat personeel alleen maar geld kost, dan zou ik gaan werken zonder personeel (Veel goedkoper toch ?…) Eten je medewerkers nauwelijks fruit, dan ligt hier juist een grote kans! Heb je personeel in dienst zorg dan dat ze zo optimaal mogelijk kunnen werken.

Een fijne, gezonde en vitale werkplek zorgt er voor dat mensen beter presteren, simpel. Omdat je er op de lange termijn alleen maar voordelen van hebt. Onderzoek toont aan dat investeren in een gezonde en vitale werkplek een hoge ROI (Return On investment) heeft. Voor iedere Euro die je investeert in gezondheid en krijg je ongeveer € 3 terug - wat kost fruit op je werk Breda.

Fruit Op Je Werk Review

Vaak wordt gedacht aan fitnessplannen of aanpassingen in de arbeidsvoorwaarden, maar de eerste stappen in gezond en vitaal ondernemen zijn goedkoop en makkelijk te implementeren! Onderzoeken tonen aan dat ondernemingen die investeren in gezondheid en vitaliteit ervaren dat medewerkers: Gezondheid en vitaliteit op de werkplek geeft collega’s de gelegenheid gezonder te leven (fruit werk Rotterdam).

Je zou bijna kunnen spreken van een hefboom effect, breng ze niet in verleiding een vette hap te pakken en je helpt ze concreet bij het nastreven van hun doel. Je zou als werkgever een voortrekkersrol kunnen nemen door mensen uit te dagen gezonder te leven. Het is zeker dat deze activiteiten helpen om je positief te positioneren als werkgever.

Vers Fruit Uit De Regio Ontvangen Op Je Werk?

Het is ideaal om mee te starten, resultaten zijn uitstekend en het is goedkoop. Koppel de positieve en sympathieke eigenschappen van fruit aan je onderneming. Een paar overrijpe mandarijnen in de hoek van de pantry doen dat niet. Zorg voor goede, stijlvolle presentatie en communiceer duidelijk dat je voor gezond en vitaal gaat! Het is een uitgelezen kans voor iedere werkgever om zich vitaler op de kaart te zetten.

Wat Kost Fruit Op Je Werk BrabantFruit Voor Op Het Werk Amsterdam

Wil ik een gezonde en vitale werkgever zijn die medewerkers aanspoort gezonder te eten en te leven? Je bent niet alleen verantwoordelijk en maatschappelijk betrokken bezig, het geeft je ook gelegenheid jezelf als werkgever positief te positioneren op de (interne) arbeidsmarkt - Elke dag vers fruit op het werk. Dit zou al voldoende motivatie moeten zijn om fruit op het werk te overwegen.

Fruit - Het Gezonde Tussendoortje Voor Op Kantoor

Fruit op kantoor zorgt ervoor dat u elke dag van de week heerlijk, vers fruit op het kantoor heeft staan wat velen voordelen met zich mee brengt. Hier komen wij later op terug, omdat dit een ander onderdeel is van het blog. Wij zijn de makkelijkste en gezondste service voor fruit op uw kantoor.

Wij nemen de zorgen weg van alle bedrijven in Nederland - fruit op het werk kosten Amsterdam. Wij bezorgen de werkfruitmanden gratis bij u aan de deur van het bedrijf! En welk fruit u en uw werknemers niet of juist wel lusten, er zitten in een werkfruitpakket minimaal 6 verschillende soorten fruit! Dus voor iedereen zit er elke dag iets tussen.

Vitamines Voor Je Thuistoppers! - Vers Fruit Op Het Werk!

Ook fruit op kantoor heeft voordelen voor werkgever en werknemer. Voordelen voor de werkgever zijn dat je een positief imago krijgt doordat je aan de gezondheid van je werknemers denkt. Voordelen voor de werknemers zijn dat je door een gezonde snack zoals fruit meer energie krijgt en bewuster door het leven gaan.

En de werknemers zien fruit op het kantoor nogmaals als waardering, omdat er aan de werknemers wordt gedacht! Dus geen reden om het niet te doen, bestel hier nu uw werkfruitbox!. voordelen fruit op het werk.

Meer van Gezondheid test

Navigation

Home

Latest Posts

Veel Goede Redenen Voor Fruit Op De Werkvloer

Published Aug 26, 23
6 min read